The Team

The Team


Rapkay Zoltán

szervizvezető

Rapkay Zoltán

Zolit általában a Szalon mögött, a szerviztérben találod meg, ahol is irányítása alatt épülnek-szépülnek a Harley-k. Feladatai között minden megtalálható, ami szerelés: klasszikus javítások, extrázás, hibadiagnosztika, karbantartás és műszaki vizsga!

+36-30/251-1869
rapkay.zoltan@harley-davidson.hu

Heim Dániel

motorértékesítő

Heim Dániel

Dani munkája és hobbija a motorozás, a dolgozni is kétkeréken jár. Ha bármi kérdésed merülne fel az új vagy használt motorokkal, esetleg extrákkal, alkatrészekkel, hitel konstrukcióinkkal, akkor keresd Danit!

+36-30/961-5981
heim.daniel@harley-davidson.hu

Soltész Évi

ruházati értékesítő

Soltész Évi

Évit a Harley Bázison pólók, kabátok, sisakok és csizmák világában találjuk meg. Ő az aki, minden ruházattal kapcsolatos kérdésedre tud válaszolni és segít tetőtől-talpig összeállítani a motoros és az utcai kollekciódat.

+36/1-248-0922
soltesz.eva@harley-davidson.hu

Csemez Kitti

üzletvezető

Csemez Kitti

Kitti vezeti a Fashion Store-t, koordinálja a bolt és az eladók mindennapjait, kezeli a rendeléseket és összeállítja a kollekciókat. A Bázison kezdte munkáját majd másfél éve átkerült a Bécsi utcai boltba, ahol annak üzletvezetője lett.

+36-20/412-9240
info@harley.hu

Zei Melánia

Pénzügyi vezető

Zei Melánia

Melánia igazán a számok világában érzi jól magát. 15 éve dolgozik a Harley-nál, és mint nélkülözhetetlen munkatárs, az ő vállán nyugszik az egész pénzügyi terület. Költségek, kimutatások, bevételek és kiadások, mind az ő felségterülete.

+36-1/248-0922
info@harley.hu

Dobai Attila

ügyvezető igazgató

Dobai Attila

Attila a kereskedés és a magyarországi Harley-Davidson alapítóinak egyik. A H.O.G. Budapest Chapter tiszteletbeli elnöke, neve mára összeforrt a márkával.

+36-1/248-0922
info@harley.hu


Alkalmanként új munkatársakat keresünk, akik osztják szenvedélyünket és elkötelezettségünket. Ha úgy érzed, hogy rád illik ez a leírás, és szeretnél velünk dolgozni, lépj velünk kapcsolatba