The Team

The Team

 • Rapkay Zoltán

  szervizvezető

  Rapkay Zoltán

  Zolit általában a Szalon mögött, a szerviztérben találod meg, ahol is irányítása alatt épülnek-szépülnek a Harley-k. Feladatai között minden megtalálható, ami szerelés: klasszikus javítások, extrázás, hibadiagnosztika, karbantartás és műszaki vizsga!

  t: +36-30/251-1869
  e: rapkay.zoltan@harley-davidson.hu

 • Heim Dániel

  motorértékesítő

  Heim Dániel

  Dani munkája és hobbija a motorozás, a dolgozni is kétkeréken jár. Ha bármi kérdésed merülne fel az új vagy használt motorokkal, esetleg extrákkal, alkatrészekkel, hitel konstrukcióinkkal, akkor keresd Danit!

  t: +36-30/961-5981
  e: heim.daniel@harley-davidson.hu

 • Soltész Évi

  ruházati értékesítő

  Soltész Évi

  Évit a Harley Bázison pólók, kabátok, sisakok és csizmák világában találjuk meg. Ő az aki, minden ruházattal kapcsolatos kérdésedre tud válaszolni és segít tetőtől-talpig összeállítani a motoros és az utcai kollekciódat.

  t: +36/1-248-0922
  e: soltesz.eva@harley-davidson.hu

 • Godó Attila

  szerviztechnikus

  Godó Attila

  Attila 2011 óta dolgozik a Harley-Davidson Budapestnél, és a keze alatt minden nap motorok épülnek és szépülnek, vizsgáznak, hogy ismét tökéletes formájukban kerülhessenek aztán vissza a gazdájukhoz.

  t: +36-1/248-0922
  e: info@harley.hu

 • Csemez Kitti

  üzletvezető

  Csemez Kitti

  Kitti vezeti a Fashion Store-t, koordinálja a bolt és az eladók mindennapjait, kezeli a rendeléseket és összeállítja a kollekciókat. A Bázison kezdte munkáját majd másfél éve átkerült a Bécsi utcai boltba, ahol annak üzletvezetője lett.

  t: +36-20/412-9240
  e: info@harley.hu

 • Kolesza Krisztina

  ruházati értékesítő

  Kolesza Krisztina

  Kriszti segít eligazodni a Harley ruházati termékei között és persze megtalálni az igazit. Munkájának része felkelteni az érdeklődést és az igényt, bemutatni az újdonságokat, az új kollekciót.

  t: +36-20/412-9240
  e: info@harley.hu

 • Fajszi Rudolf

  Szervíztechnikus

  Fajszi Rudolf

  Rudi lassan 20 éve dolgozik a Harley-nál. Szervíztechnikusként a szakma tapasztalt, nagy öregei közé tartozik. Nagy szerelme a motorozás és természetesen a gyönyörű gépek szerelése, javítása, legyen szó elektronikáról, mechanikáról vagy átépítésről.

  t: +36-1/248-0922
  e: info@harley.hu

 • Zei Melánia

  Pénzügyi vezető

  Zei Melánia

  Melánia igazán a számok világában érzi jól magát. 15 éve dolgozik a Harley-nál, és mint nélkülözhetetlen munkatárs, az ő vállán nyugszik az egész pénzügyi terület. Költségek, kimutatások, bevételek és kiadások, mind az ő felségterülete.

  t: +36-1/248-0922
  e: info@harley.hu

 • Dobai Attila

  ügyvezető igazgató

  Dobai Attila

  Attila a kereskedés és a magyarországi Harley-Davidson alapítóinak egyik. A H.O.G. Budapest Chapter tiszteletbeli elnöke, neve mára összeforrt a márkával.

  t: +36-1/248-0922
  e: info@harley.hu


Alkalmanként új munkatársakat keresünk, akik osztják szenvedélyünket és elkötelezettségünket. Ha úgy érzed, hogy rád illik ez a leírás, és szeretnél velünk dolgozni, lépj velünk kapcsolatba