A legújabb hírek

Vallottuk és valljuk ma is! - Chapter családi hétvége Szarvason

13 augusztus 2014

CSALÁDI HÉTVÉGE SZARVASON …VALLOTTUK ÉS VALLJUK MA IS 

Vallottuk és valljuk most is, hogy „harlisnak lenni” egy semmihez nem fogható, világméretű nagy családhoz való tartozást jelent. Ez a „szűk” körű Harley Family. A szélesebb kör tagjai viszont már azok a hozzátartozók, akiket nap mint nap, – még ha áttételesen is –, ugyancsak megérint a Harley feeling. Régóta szerettünk volna összehozni egy igazi családi hétvégét, különösen a gyerekeinkkel. Kirándulva, tréfálkozva, játszva, sülve-főve-sütve-főzve. Viszkok Pali, Marcsi és a Liget Hotel vendégei voltunk Szarvason.

csaladi_01.jpg

Minden adott volt a tökéletes együttléthez. Napsütés, víz, kenu, hajó, bogrács, sült keszeg, házi pogácsa. (Na jó, nekünk felnőtteknek „gondűző” borocska is…) A pénteki nap a wellness jegyében telt. Szombaton délelőtt bejártuk Szarvas és környéke nevezetességeit.

csaladi_03.jpg

Gulliverként sétálhattunk Mini Magyarország makettjei között, a Holt-Körös partján fölépített vízi színpadról bőszen integettünk a csónakázóknak és a sétahajóról – ahol két új kapitányt avattunk Bihacker Erik (2 éves) és Kelemen Miki (sok éves) személyében - rácsodálkoztunk az arborétum szépségeire is.

csaladi_04.jpg

Berci (Bedák Béla) pedig már fente a kést, hogy elkészítse élete legízletesebb harcsapörköltjét. Sikerült neki! Szárazra töröltük a bográcsot.

Másnap a víz hatalmába kerültünk. Bombaugró verseny, kenuparádé, motorcsónakázás, görögdinnye halászat töltötte ki a délelőttöt.

Míg a gyerekek a vízben, addig a felnőttek a parton „viháncoltak”. Keszeget, kárászt pucoltak ebédre. Még jó, hogy a Pali csak(!) 38-at fogott. A családi hétvége záróakkordjaként Dömsödi Janit köszöntöttük az 50. születésnapján.

csaladi_02.jpg

Pompás hétvége volt! 

Köszönjük Pali, Köszönjük Marcsi!

Buzák ( Buza Ildikó és Sanyi) 

Vissza az előző oldalra