A legújabb hírek

Mit nekünk a wellness, ha motorozni is lehet? – avagy bérelj egy Harley-t és éld át te is a szabadságot!

28 április 2017

Hol kezdődik a szabadság és hol ér véget? Miért pont egy Harley-Davidson nyergében vágjunk neki a világnak? Kivel, mikor és hova érdemes menni? Ezekre a kérdésekre kerestük a választ miközben elkötöttük a Harley-Davidson Budapest bérelhető modelljeit. És hogy milyen tapasztalatokkal gazdagodtunk?

inline_fdb650c54a9085a924305f3e97ee4342_c7cae1850d42.jpg

Ahhoz, hogy fel tudjunk töltődni és teret engedni az új élményeknek, először is ki kell pakolni, ki kell üríteni az elmét. Vegyük sorjában a dolgokat, felülsz a nyeregbe, majd meghúzod a gázkart, és ahogy egymás után falod a kilométereket úgy távolodnak el tőled az aggasztó gondolatok, a mindennapok okozta stressz és szépen lassan átveszi a helyét a puszta létezés, érzékelés. Miközben elsuhan melletted a táj, te minden egyes pillanatban a ’most’-ban élsz, magadba szívod a természet látványát, illatait és hirtelen azt veszed észre, hogy megszabadultál minden földi béklyótól és szabad vagy. Mert hol kezdődik a szabadság? Valahol pont itt, amikor az alattad duruzsoló V2-es gépet uralva csak mész az úton és semmi más nem érdekel. És hol ér véget? Sokan úgy gondoljuk akkor, amikor leszállsz a nyeregből, mégis az új élményektől feltöltődve boldogan teszed le a vasat.

inline_ddc1771520eb38c315a0025972ca7edb_b117cfeae6d2.jpg

Kivel, mikor és hova érdemes menni? Van, aki szólóban és van, aki társaságban szeret motorozni, mi mind a kettőt javasoljuk, hiszen más-más élményt nyújt, mi most csapatostul pattantunk nyeregbe, a Harley-Davidson Budapest idén 6 db modellre duzzadó rental flottáját vittük el egy jó kis délutáni túrára. Forty-Eight, Fat Bob, Fat-Boy, Road King Classic, Street Glide és Ultra Limited gyorsan gazdára talált és meg sem álltunk a Tatai tóig.

inline_s3bdf6abc63a4b5000eb6d7da8c186a8_ea6ad40c6c6f.jpg

Bár az április már javában motoros szezonnak számít, mégis sikerült bemutatnia nekünk szeszélyes mivoltát – napsütésre számítottunk, mégis borús fellegekkel és olykor erős széllökésekkel kényeztetett minket. De sebaj, az utunkat övező vidám sárga pitypangok és a virágoktól roskadozó orgonabokrok látványa kárpótolt minket, az illatukról nem is beszélve. A Tatai tóhoz érkezve lepakoltuk járgányainkat és farkasszemet néztünk a nem éppen barátságos, inkább haragos tó vízével. De a kedvünket semmi sem vehette el, hiszen nem az a lényeg, hogy hová érkezel, hanem maga az út! Ráadásul jó társaságban, együtt motorozni az igazi öröm!

inline_q4c87ad2a21133e5d88fc1bd811435c3_4a9d477a9ad6.jpg

Rövid pihenő után, az esőfelhőket megelőzendő, sietve indultunk hazafelé. A visszaút alatt még arra is jutott idő, hogy az ember kicsit elmélázzon és átgondolja, miért is olyan csodálatosak ezek a kétkerekűek. Igen, egy ikonikus márkáról van szó, igen, semmihez sem hasonlítható vibrálás és motorhang, a feltűnő megjelenésükről nem is beszélve. Hiába szednénk ízekre a technikát, a jellemzőket, sosem tudnánk leírni magát az érzést – ezért csak annyit mondunk: gyere és próbáld ki Te is, bérelj egy Harley-t és fedezd fel a szabadságot!

inline_p52dff8f12b7e980bf3e12a9a423efaf_03da4193b6f5.jpg

És végül, hogy melyik modellt válaszd? Attól függ milyen hosszú távra mész, milyen stílust kedvelsz, ha a Terminátor bőrébe bújnál lovagold meg a Fat Boy-t, egy könnyed városi krúzolásra tökéletes a Forty-Eight, ha pedig hosszabb túrára készülsz, akkor a vadonatúj Milwaukee-Eight motorblokkal felszerelt túramodellek közül válassz!
Árakat és további információt ITT találsz!

Kalandra fel, mert mindenkiben van egy kis Harley!

Vissza az előző oldalra