A legújabb hírek

Bérelhető túramodelljeinket eladásra kínáljuk!

19 október 2016

Bérelhető túramodelljeink eladósorba kerültek. Mindkét motor kiváló állapotban van, pár ezer kilométerrel a hátuk mögött bár életük már elkezdődött, de még csak most keresik első igazi tulajdonosukat, és vele együtt az első igazi nagy kalandot. Kedvező áron kínáljuk őket, ráadásul még 1,5 év garancia is jár hozzájuk. Igen, nem túlzunk, ha azt mondjuk, hogy ez a 2 vas most alkalmi vétel! Ha túramodellben gondolkodsz, akkor használd ki ezt az egyedi lehetőséget, szerezd meg valamelyiket és légy Te az első tulajdonos!

Idén indítottuk el legújabb szolgáltatásunkat a motorbérlést, amely mindjárt az első évben nagyon népszerű lett. Tavasszal érkezett meg hozzánk a Forty-Eight, Fat-Bob, Street Glide Special és Ultra Limited quartet, azaz a Harley-Davidson Rental flotta. Mindjárt az elején el is vittük őket egy könnyed túrára, hogy saját bőrünkön tapasztaljuk, és első kézből tudjunk beszámolni, hogy milyen élmény-csomagot kínálunk. A túráról ITT írtunk.

A szezonban aztán egymás után érkeztek az érdeklődők és a motorosok, sokan éltek a lehetőséggel, hogy ha bár nem rendelkeznek saját Harley-val, de akár csak 1 napra is, de megízlelhessék milyen érzés a legendás amerikai motor nyergében szelni az utakat. Volt, aki rövid távon, csak belföldön és volt, aki messzebbre is merészkedett vele, de ami közös volt, az a széles mosoly, mely többet mondott minden szónál, amikor arról faggattuk őket, hogy milyen élményekben volt részük a túra során.
A szezon végéhez közeledve azonban elérkezett az idő, hogy a motorokat eladjuk, hiszen a következő szezonban már új flottával dolgozunk. Elsőként a két nehézsúlyú vasat, a túramodelljeinket kínáljuk eladásra.

De nézzük a motorokat és a számokat:

Street Glide Special

Ár: 7 190 000 Ft


Listaár: 8 990 000 Ft


Motorblokk mérete: 1690


Év: 2016


Futott km: 13913 km


Szín: Fekete


Ultra Limited

Ár: 8 190 000 Ft


Listaár: 10 270 000 Ft


Motorblokk mérete: 1690


Év: 2016


Futott km: 15460 km


Szín: Fekete-Ezüst

További információért keresd Heim Dánielt a heim.daniel@harley-davidson.hu email címen, vagy a 06 30 961 59 81-es telefonszámon.

Ne kérdezz, motorozz!

Vissza az előző oldalra