A legújabb hírek

​Harley-Davidson Szezonzáró – október 8. - ugye te is ott leszel?

15 szeptember 2016

Hihetetlen gyorsan szalad az idő, még csak nemrég volt, hogy közösen megnyitottuk a motoros szezont és máris ott tartunk, hogy a Szezonzáróra toborozzuk barátainkat. A nyitó és záró összejövetelek fontos momentumai életünknek, egy keretet adnak annak az időszaknak, amit olyan nagyon szeretünk. Igen, arról a pár hónapról, a motoros szezonról beszélünk, amikor minden szabad időnket a közös szenvedélyünknek, a motorozásnak szenteljük.

Aki részt vett már valaha is a nyitó és záró eseményeinken, az tudja, hogy a délelőtti gyülekező után, a délben induló közös felvonulás nem maradhat el, idén is a Hősök tere felé vesszük az irányt, majd visszaérkezve a Bázisra finom ebéd és koncert vár majd ránk. És persze az új Harley-Davidson vasparipákról se feledkezzünk el, hiszen folyamatosan érkeznek az új, 2017-es modellek, amelyeket nem csak megtekinteni lehet majd, hanem tesztvezetésre is jelentkezni. De nemcsak a motorok között lesz érdemes nézelődni, hanem a divatruhák között is, hiszen szezonális kiárusítással is várjuk a vendégeinket.

Reméljük, hogy sok-sok megtett kilométerrel és rengeteg szép élménnyel érkeztek hozzánk a Bázisra, hogy még egy közös felvonulásra és vidám bulira összejöjjön a csapat. Szeretettel várunk Mindenkit!

Csatlakozz a Facebook eseményhez és hívd meg barátaidat is!

Vissza az előző oldalra