A legújabb hírek

Livewire Projekt – Az Egyesült Királyságban tesztelték a Harley elektromos motorját

28 május 2015

A Livewire projekt európai körút első állomásaként megérkezett az Egyesült Királyságba a Harley-Davidson Élménykülönítmény. A Livewire projekt keretén belül a motorok szerelmeseinek lehetősége nyílt, hogy elsőként tesztelhesse a Harley-Davidson elektromos motorkerékpárját és véleményével hozzájáruljon a fejlesztéséhez.

Az ország minden tájáról érkeztek a motorosok, hogy részt vegyenek a tesztelésben, egy exkluzív élménytúra keretén belül próbálhatták ki az elektromos motort és tapasztalataikat megosztva, visszajelzéseikkel, a vállalat fejlesztés-politikájával összhangban hozzájárultak a jövőbeni fejlesztéséhez. A Livewire projekt célja, hogy a riderek tapasztalatainak és visszajelzéseinek segítségével felmérjék az elvárásokat és igényeket, ez által tökéletesítve a gépet.

A szenvedélyes motorosok mellett a jogosítvánnyal nem rendelkezőknek is lehetőségük volt a motor kipróbálásra a Jumpstart szerkezetnek köszönhetően. Az egész eseményen több mint 230 motoros és 50 vendég részesült ebben a különleges vezetési élményben Bedfordshire-ben.

Az elektromos motor nagy meglepetéseket okozott, a tesztelők várakozásait jócskán felülmúlta, a beszámolók szerint elképzelhető, hogy a motorozás jövőjébe kóstolhattak bele.

„Teljesen más volt, mint amit vártam. Egész végig hatalmas, masszív vigyor volt az arcomon. Egyszerűen nehéz elhinni, hogy mind az az erő, egy pár elemből származik. Azt vártam, hogy a Harley egy nehézkes, lassú dolog. És ezt őrülten izgalmasnak találom.” – mondta Danny, a Northamptonshire motorversenyzője

A körút következő állomása Franciaország, Cébazat. A Harley-Davidson Livewire projekt élménykülönítménye június 27-28-án a Michelin Technológiai Központba érkezik.

Bővebb információ: www.projectlivewire.com

Vissza az előző oldalra