A legújabb hírek

Öltsd magadra a Harley külsőt, kezdd a sisaknál

12 március 2016

Álmaid valóra váltásában a tökéletes motor megszerzése csak az első lépés. A motoros életstílusnak, ahogy a gyönyörűségei, úgy a kötelező kellékei is megvannak. Az első mindjárt a bukósisak, amely a motoros biztonsági felszerelésed legfontosabb darabja. Éppen ezért kiemelten fontos, hogy a számodra legmegfelelőbb bukósisakot válaszd. Virtuális sétára invitálunk, ahol hasznos tanácsokkal látunk el a sisak-választás illetően, gyere és tarts velünk és használd ki szezon előtti 20%-os bukósisak-akciónk.

Ahány ember, annyi szokás – vagy úgy is mondhatnánk, hogy ahány motoros, annyi motorozási stílus. A megfelelő bukósisak kiválasztásánál 3 lényeges szempontot kell figyelembe venned.

1, Biztonság – csak az európai szabványnak megfelelő, sértetlen állapotú, 5 évnél nem öregebb sisakot használj! Ne feledd, ha bármely kis ütés érte a sisakot, akkor ajánlott lecserélni, mivel az adott felületen azután már nem tud 100%-os védelmet biztosítani.

2, Kényelem – a sisakod akkor jó, ha motorozás közben a maximális kényelmet biztosítsa a számodra. Mitől lesz kényelmes? Ha a motorozási stílusodnak megfelelőt választod.

3, Stílus – a biztonság és kényelem mellett a stílus sem elhanyagolható szempont. A személyre szabott motorod mellett stílusodnak megfelelő öltözékeddel teheted teljessé a hatást és az élményt.


A motorozási stílusodnak megfelelően az alábbi 3 kategóriából érdemes választanod:

1, Nyitott sisakok – retro stílus és szabadság.

Azoknak ajánljuk, akik inkább a városi forgatagban használják kétkerekűiket, az alacsonyabb sebességgel krúzolóknak, akik a finom szelőt szabadon akarják érezni arcukon. Azoknak, akiknek fontos, hogy öltözékük minden részletében kifejezhessék önmagukat, stílusukat. A nyitott sisakok rendkívül jól mutatnak a Sportster és Dyna gépekhez, az összhatás lefegyverző.

A szolid és merészebb díszítésű nyitott sisakok széles választékát kínálja a Harley-Davidson, az xxs mérettől egészen a 2xl-es méretig elérhetőek. Azonban ha ezt a típust választod, akkor az a tanácsunk, hogy motoros szemüveggel és maszkkal együtt viseld, hiszen plexi hiányában védtelen vagy a bogarakkal szemben.2.1, ¾-es plexis sisakok – szabadság és védelem egyben.

Azoknak ajánljuk, akik már kisebb túrákra is gyakrabban vállalkoznak, de motorozáskor nem a sebesség a legfontosabb számukra. A plexi védelmet nyújt a szél ellen, de autópályán, hosszabb távon már nem nyújt maximális kényelmet viselője számára. Ezért azoknak ajánljuk, akiket a felfedezés szabadsága vonz, akik szívesen kalandoznak a mellékutakon és élvezettel gyönyörködnek a tájban.

2.2, ¾-es fél plexis sisakok – a sisak, amely átmenet képez, a nyitott és a ¾-es plexis sisak között.

A szem magasságában plexivel védett, de az állnál nyitott sisak az optimális választás lehet a szabadságot szerető, de a szem védelmét fontosnak tartó motorosoknak.3, FXRG 2in1 sisak – az univerzális, a csúcskategória képviselője.

Az FXRG sisak a Harley-Davidson csúcsminőségű motoros ruházatához tartozó kollekció része, amely a leginnovatívabb technológia, a legmagasabb minőségi és biztonsági követelmények mellett a legnagyobb kényelmet képes biztosítani.

Azoknak ajánljuk, akik akár országokon átívelő, hosszabb túrákra is vállalkoznak, akik több száz kilométer hosszan nagy sebességgel haladnak az autópályán, és akik a legmagasabb biztonságot keresik, de közben nem akarnak lemondani a szabadság élményéről sem. A kompromisszum mentes motorozás garantált, hiszen a sisak 2 féle módon használható. Teljesen zárt és ¾-es fél plexis változatra is átalakítható, így a motoros igényei szerint alakíthatja sisakját.

Virtuális sétánk végére értél, ne feledd, mindegyik Harley-Davidson bukósisak a legnagyobb fokú biztonság, kényelem és megbízhatóság jegyében készül. Nézz be hozzánk és segítünk megtalálni a hozzád és motorozási stílusodnak legmegfelelőbb sisakot, vásárolj április 9-ig szezon előtti 20%-os kedvezménnyel!


Motorozz szenvedéllyel és biztonsággal!

Vissza az előző oldalra