A legújabb hírek

Battle of the Kings 2016, újra harca szállunk a győzelemért

08 február 2016

A Harley-Davidson Budapest újra harcba száll Közép-Európa legnagyobb egyedi motorépítési versenyében. A „Királyok harca” a már elismert, kiváló szaktudás és a képzelet erejének a bemutatása. Egy lehetőség, hogy megmutassuk kreativitásunk, és hogy mire vagyunk képesek.

A tavalyi szép eredmények után, hiszen a szakmai zsűri nekünk ítélte az első helyezést a régióban, idén sem maradhatunk ki a versenyzésből, a versenyszellem élénken él bennünk. Az elkövetkezendő 1 hónapban komoly munka vár ránk az egyedi custom motorunk 2016 március elejéig való elkészítése érdekében.

Idén egy gyári Sportster Iron 883-as modellt bocsátanak a szakemberek kezébe, hogy ízlésük szerint formázzák, alakítsák át egy egyedi alkotássá. A Dark Custom család megújult fenegyereke, az Iron 883 gyári változata is egy lecsupaszított, aszfaltfaló városi versenygép, ami kiváló kiindulási alapot kínál a motorépítéshez.

Dais Nago, a Harley-Davidson designere, és az Iron 883 megalkotója szerint egy motor olyan, mint egy üres festővászon, amely lehetőségek ezreit tartogatja. Hogy milyen „műalkotásra” készülünk, azt nem árulhatjuk el, de ígérjük nem fogtok bennünk csalódni és büszkék lehettek majd a mezőnyben versenyző magyar motorra.

A Harley-Davidson több mint 100 éve aktív részese a custom motorok világának, a kereskedések világszerte számos ügyfélnek építik meg a tökéletes utazás élményét. Mert ahol a szakértelem és a képzelőerő találkozik, ott születik meg a személyre szabott custom gép. Mi is, itt a Harley-Davidson Budapest-nél minden egyes alkalommal erre törekszünk. Mert egy Harley megvásárlása a kezdet és egyben egy lehetőség, hogy megformázd az Igazi vasat.

Vissza az előző oldalra