A legújabb hírek

Oszd meg szenvedélyed és tedd különlegessé az ünnepeket!

16 november 2015

Ha Harley-Davidson terméket ajándékozol, egy szeletet adsz önmagadból, szenvedélyedből szeretteidnek. A Harley életérzést nem csak a motorodon élheted át, csempészd be az otthonodba, koronázd meg vele az ünnepeket vagy egyszerűen csak tedd a mindennapok részévé. Szerezz örömet vele családodnak, barátaidnak, engedd, hogy ők is beléphessenek a „narancs-fekete világ” kapuján és osztozzatok együtt az érzésben.

Megajándékozni valakit, akit szeretünk és látni az örömet az arcán legalább olyan felemelő érzés, mint ajándékot kapni. Az ajándék kiválasztásánál mindenki arra törekszik, hogy szép és jó minőségű legyen. Te beéred ennyivel? Nem lenne jobb, ha valami olyasmit adhatnál, amelyre ha ránéz, egyből te jutsz az eszébe?

Arra gondolsz, hogy ékszert adni sablonos? Vitába szállunk veled, a Harley-Davidson ékszer kollekciója és kiegészítői minden, csak nem fantáziátlanok, egyediek, vagányak és különlegesek.
Kóstoltad már mennyivel finomabb egy pohár skót whiskey egy Harley-Davidson pohárból?
Meglepted már kedvesed egy hosszú, fáradt nap után egy különleges koktélos pohárban szervírozott itallal?
Vagy mit szólnál ahhoz, ha közösen tudnátok élvezni az új kincset és szép pillanatokat megélni együtt? Biztosak vagyunk benne, hogy nem mindenkinek jutna eszébe egy minden luxust kielégítő romantikus piknikkosárral meglepni a párját.

Otthonod saját várad, amelyet úgy építesz és díszítesz fel, ahogy csak neked tetszik. Nem kell profi lakberendezőnek lenned ahhoz, hogy tudd, ha olyan tárgyakkal veszed körül magad, amelyre nézve mosoly futja el arcod, akkor jó munkát végeztél.

Tapasztaltad már, hogy bár mindig idő hiányában vagy, de a stressz mégis elpárolog egy pillanatra, amikor a faliórára nézel és meglátod a bar and shield logót?
A karácsonyi dekorációnál se feledkezz el kedvenc márkád segítségül hívni, az asztaldíszektől a karácsonyfagömbig számos kiegészítő és dísztárgy közül választhatsz, mert a vidám részletek teszik teljessé az ünnepi atmoszférát.
Inspirációként ez csak pár apróság, amellyel megfűszerezheted mindennapjaidat vagy még különlegesebbé teheted az ünnepeket és egyedi stílust kölcsönözhetsz otthonodnak.

Emlékszel arra, hogy gyerekként mennyire nem örültél, ha karácsonyra ruhát kaptál játék helyett? És ha most azt kérdeznénk, hogy mit szólnál egy eredeti Harley-Davidson inghez vagy pulóverhez?

Ha mosolyogsz, az azt jelenti, hogy örülnél neki. Szeretteid is hasonlóan éreznek, ezért nem tudsz nagyon mellé lőni, ha a téli Black Label kollekcióból választasz ajándékot. Rockos, vagány slim-fit darabok, dögös, szexis megjelenés, mert Harley-t viselve nem csak a külsőségekre fókuszálsz, hanem egy egész életstílust képviselsz. De vigyázz miközben a vagány pólók és kiegészítők között válogatsz, mert könnyen kitörhet rajtad a vásárlási láz, ne felejtsd el, hogy most nem rólad van szó, most másnak akarsz örömet okozni.

Látogass el hozzánk és segítünk megtalálni a tökéletes ajándékot, amiben ott lesz a Harley szelleme és legfőképp te magad is!

Vissza az előző oldalra