A legújabb hírek

Dobozold be szeretetedet és a Harley mikulás kétkeréken kézbesíti

10 november 2015

Színes csomagolópapírba öltöztetett cipősdobozokkal a rászoruló gyermekek boldog karácsonyáért - újra jótékonysági akcióba lendül a Harley-family, mert a nagy szeretettel, közösen végzett tettek a legszebb karácsonyi ajándékok.

Egyszer volt egy angol nagymama, aki, látva a világégés utáni állapotokat, és megsajnálva a borzalmakról mit sem tehető gyermekeket, összecsomagolta ajándékát egy cipősdobozba, és elküldte egy szegény gyermeknek. Nem sejthette, hogy egyszerű, de nemes tettét százak, ezrek, milliók követik majd, és, hogy a cipősdobozba zárt szeretet áttör határokat, korokat, életszemléleteket, és mozgalommá fejlődik.

2015-ben a Harley-Davidson Budapest újra csatlakozik a Baptista Szeretetszolgálat jótékonysági mozgalmához. A Budapest Chapterrel karöltve arra buzdítjuk a jó szívű motoros társainkat, hogy készítsenek cipősdoboz ajándékokat és tegyük együtt szebbé idén is a nehéz sorsú gyermekek karácsonyát.

Kik kapják az ajándékokat?
Kórházban ünneplő, nagycsaládban élő vagy éppen árva, tanyákon és kis falvakban élő vagy csonka családban nevelkedő, a karácsony különlegességéről alig tudó gyermekek.

Így készíts „cipősdoboz ajándékot”:
1. Keress egy jó állapotban lévő, üres cipős dobozt!
2. Döntsd el, hogy hány év körüli fiúnak vagy lánynak szánod az ajándékot!
3. A cipős dobozt töltsd meg ajándékokkal az alábbi szempontok szerint:
Játékok: kisautók, labdák, babák, plüssállatok, mesekönyvek
Iskolai eszközök: tollak, ceruzák, füzetek, számológépek, zsírkréta
Higiéniai eszközök: fogkefe, fogkrém, szappan
Egyéb: cukorkák, nyalókák, rágó, napszemüveg, pólók, játék ékszerek, hajgumik, óra, kis képeskönyv
4. A dobozba NE tegyél: agresszivitásra késztető játékokat, konzervet, romlandó ételeket, folyadékot, gyógyszereket
5. Az elkészült ajándékcsomagot csomagold be színes csomagolópapírral, ragaszd le vagy kösd át!
A dobozra jól láthatóan írd fel, hogy milyen korosztályú lánynak/fiúnak szánod ajándékod, pl. így: “fiú 12″ vagy “lány 8″.

Készíts „cipősdoboz ajándékot” és add le gyűjtőpontjaink egyikében, a Harley-Davidson Szalonban vagy a Harley-Davidson Fashion Store-ban december 17. 12:00-ig, hogy a Harley Mikulás kézbesíthesse és örömet szerezhessen vele! Hogy idén hány gyermek örülhet karácsonyi ajándéknak december 24-én, az csak Rajtunk múlik.

Próbáld ki, hogy mennyi szeretet fér el egy cipősdobozban!

Vissza az előző oldalra