A legújabb hírek

A 2 néha 5, szerezd meg most a legújabb, 2016-os Harley-Davidson motorod

20 október 2015

Az élet egy utazás, Te döntesz, kit választasz magad mellé útitársul! Szerezd meg még az idén a legújabb 2016-os Harley-Davidson modellek egyikét, amelyet 2 év helyett most 5 ÉVRE kiterjesztett garanciával kínálunk! Húzd a gázt és élvezd az életet!

Durva és nyers kidolgozású kontúrok, a garázsban összerakott bobberek múltjából és jelenéből táplálkozó modern formatervezés, észbontó kényelem, színezett és króm részek tökéletes egyensúlya, nagy teljesítményű Twin Cam 103 motorblokk, optimalizált touring ergonómia –ízelítő a stílusbeli és teljesítménybeli újítások közül, amelyeknek köszönhetően létrejött a Harley-Davidson 2016-os, minden eddiginél legerőteljesebb és élvonalbeli stílussal rendelkező modellpalettája.

Egy új motorkerékpárról hosszú ideig álmodozik az ember. Amikor az álom végre valóra válik, a motor megvásárlásának és finanszírozásának jól átgondoltnak kell lennie, hiszen a drága javítási költségektől végeredményben a lehető legtovább szeretnéd magad megóvni. A Harley EXTENDED WARRANTY garanciával az új motorra érvényes 2 év garancia lejártát követően további 3 évig biztosítod magad a váratlan javítási költségekkel szemben.

Vásárolj 2016-os Harley-Davidson®modellt és használd ki a garanciális szolgáltatás nyújtotta előnyőket most ingyen:

  • Átfogó védelem a javítási költségekkel szemben
  • Likviditási biztonság javítás esetén
  • Európa-szerte érvényes
  • Nagyfokú kiszámíthatóság
  • A motorkerékpár értéktartása

Találd meg álmaid motorját! Válassz a tiszta, makulátlan és kíméletlen Dark Custom modellek, a minden porcikájában különc S osztály, vagy a minden luxust kielégítő touring modellek közül és lépj rá a szabadsághoz vezető útra!

Akciós ajánlatunk 2015. december 20-ig megrendelt Harley-Davidson modellekre érvényes.

Az akció részleteiről érdeklődj Heim Dániel kollégánknál a +36 30 961 59 81-es telefonszámon vagy látogass el a Harley-Davidson®Szalonba. Használt motor beszámítási lehetőséggel és kedvező finanszírozási ajánlatokkal is várunk márkakereskedésünkben, nézz be hozzánk a Bázisra, a Neszmélyi köz 3-ba.

Mert mindenkiben van egy kis Harley….!

Vissza az előző oldalra