A legújabb hírek

A Harley-Davidson meghirdeti “Egyszer az életben” versenyét

09 szeptember 2015

A Harley-Davidson meghirdeti “Egyszer az életben” versenyét

A Harley-Davidson meghirdeti Európa, Közel Kelet és Afrika motorosai számára “Egyszer az életben” versenyét.

Egyszerűen csak vidd el egy tesztútra bármely Harley-Davidson® Dark Custom™ motorkerékpárt, például az “újratöltött” 2016 Iron 883™ vagy Forty-Eight® modellt, és máris beneveztél a játékba, hogy megnyerd a te saját Dark Custom™ motorodat, amit Dais Nagao Harley-Davidson designerrel közösen terveztek meg.

A győztes motoros bármely Dark Custom™ motorkerékpárt választhatja, és együtt dolgozhat Nagao-val, hogy megtervezze álmai motorját Milwaukee-ban, az Egyesült Államokban. A tervezés befejeztével a járművet a helyi Harley-Davidson kereskedő építi meg.

inline_e934e8620585af26f39e16915197491c_74c2656e34e4.jpg

A nyeremény tartalmaz egy exkluzív VIP utazást is Milwaukee-ba a Harley-Davidson otthonába, ahol a helyi hotelben szállást, Harley-Davidson Múzeum belépőt, és további helyi sport és zenei rendezvényekre szóló jegyeket kap ajándékba.
Az utolérhetetlen tesztmotorozás élménye itt nem ér véget, hiszen tartalmaz, egy Kaliforniai látogatást is, melynek a költségeit szintén a Harley-Davidson állja. Kaliforniai tartózkodásának alkalmára a nyertes megkapja egy Dark Custom™ motor kizárólagos használatát, egy idegenvezetett túrát az LA Custom Culture megtekintésére, szörf órákat, koncert és motoros rendezvény jegyeket.

inline_bd89322ab770d149857ac7c8a14e2a6f_5f18dd22bab9.jpg

A figyelemre méltó élmények megörökítésére a Harley-Davidson®felajánl egy kamerát, ezzel biztosítva, hogy a nyertes rögzíthesse és megoszthassa az utazás minden élményét. Az élményt még teljesebbé teszik az éttermi asztalfoglalások és az ajándék ruházat a Harley-Davidson® Black Label Collection-ből.

A játékban való részvételhez egyszerűen csak foglalj időpontot egy Harley-Davidson’s Dark™ Custom (Harley-Davidson Street® 750, Iron 883™, Forty-Eight®, Street Bob®, Street Bob® Special and Fat Bob®) tesztmotorozásra. Időpontfoglaláshoz klikkelj a www.h-d.com/testride -ra, hogy megtaláld a legközelebbi Harley-Davidson® kereskedést.

Ha a nyertes már vásárolt egy Dark Custom™ motorkerékpárt a teszt motorozás és a promóció vége között (2015. szeptember 1 - október 31.) akkor a Harley-Davidson visszatéríti annak árát és Dais Nagao a már megvásárolt járművet tervezi át.

Vissza az előző oldalra