Harley-Davidson<sup>®</sup>Rendezvények

18. Harley-Davidson Open Road Fest

18. Harley-Davidson Open Road Fest

Address

Füredi u. 1.
Alsóörs

07 június 2017 12:00 - 11 június 2017 10:00

18. Harley-Davidson Open Road Fest

2017-ben újra megnyitja kapuit Magyarország legnagyobb motoros és zenei fesztiválja! Ahogy eddig úgy most is a legnagyobb hazai zenészekre, ikonikus külföldi fellépőkre és zúzós zenei felhozatalra számíthatsz. Woodstock legendás zenekara, a blues-rock banda, az angol Ten Years After, és a szintipop úttörője az Alphaville érkezik az Open Road Fest színpadára, akiket a legütősebb magyar zenekarok követnek.

A magyar rock ősatyja az EDDA Művek, a gengszter rap hazai úttörője Ganxsta Zolee és a Kartel, és a pörgős szövegeiről ismert Kowalsky meg a Vega is odacsap a húrok közé. Először lép fel a fesztiválon a Road zenekar, akik masszív, átfogó slágerekkel, és újdonságokkal érkeznek. De ott lesz velünk Deák Bill Gyula, a Pokolgép, a Moby Dick, a Hollywood Rose, Auróra, Kiss Forever Band, Zorall, és még sokan mások!

Az éjszakai pörgés után nappal sem fogsz unatkozni, mert izgalmas programcsomaggal készülünk. Lesz tesztkamion, ahol a legújabb Harley-Davidson modelleket viheted el egy körre, a fesztivál megkoronázásaként, pedig ismét több ezer motoros sorakozik majd fel, hogy együtt guruljunk a felvonuláson. Tartsd szemmel a fesztivál Facebook és eseményoldalát, mert nemsokára programokkal érkezünk!
Váltsd meg bérleted a zene, a motorok és a szabadság birodalmába!

Találkozzunk 2017. június 7. és 11. között a 18. Open Road Festen!

Feel the Freedom!

Vissza az előző oldalra